Bondegårdsferie

Galleri

Leilighet:

I kårleiligheten kan du våkne til den jevne duren fra melkemaskinen, ta morgenkaffen mens kyrne lunter ut på beite, og du finner ut hva du skal bruke dagen til.

Velger du å la bilen stå, kan du sykle rundt halvøya, gå ned til sjøen eller opp til vannet. Går du litt lenger, når du Høgheia og kan se Tustnastabbene, Kristiansund og utover havet.

Har du behov for å hvile, kan du sitte i gostolen, dovne deg i solen med katten og se utover fjorden og kyrne som beiter. På Rasteplassen kan du nyte deilig hjemmebakst og finne ut hva som ellers foregår i bygda.

Leiligheten, har to-tre soverom, men et til kan stilles til disposisjon ved behov,  bad med vaskemaskin, kjøkken, stue, veranda og uteplass med grillsted.  Oppredde senger.

Pris: kr. 1000.- pr. døgn.
For flere enn tre personer; kr. 250,-  ekstra pr. døgn.
Pr. uke kr. 5000,-

 

Barn inn på tunet:

« - for oss som har noe å dele -»
Vi tar ibruk gården, med melkekyr og katter, som arena for opplevelse, aktivitet og læring. Tilbudet er tilpasset små grupper av barn, og/eller familier. Tema for opplegget er tilhørighet og forvaltning som formidles gjennom kjennskap til gårdsdrift, historisk tilbakeblikk, sanger og dialog. 

PRIS: kr 500.- pr. time, maks 10 barn. Større grupper må ha med en voksen for å ivareta sikkerheten. Et enkelt måltid er inkludert. Avtales dagen før.

Velkommen til gards!

 

Slottagraut på stabburet:

Nyt et festmåltid i en atmosfære av tid som var. Vi dekker bord i stabburet, lite og intimt, med rømmegrøt, spekemat og kaffe med terte, laget på lokale råvarer.

Pris: 390,- pr. person.  For 2 til 10 personer. Avtales dagen før.

Velkommen til bords!


Henvendelser: Ragnhild Liabø Fjeldstad  tlf 90096720, negard@online.no

Adresse 6687 Valsøyfjord | E-post post@apenfjord.no | Telefon 98674123

Org.nr. 995703793         Støttet av Innovasjon Norge og SNV